Όροι χρήσης της ιστοσελίδας


Δήλωση αποποίησης ευθύνης

Με την είσοδό σας στον παρόντα ιστότοπο και/ή με τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στον ιστότοπο ή μέσω αυτού συμφωνείτε να δεσμεύεστε από την παρούσα Δήλωση αποποίησης ευθύνης. Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των όρων και προϋποθέσεων των ειδικών προϊόντων και υπηρεσιών και της παρούσας Δήλωσης αποποίησης ευθύνης, θα υπερισχύσουν οι ειδικές προϋποθέσεις.

Χρήση του παρόντος διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο ή μέσω αυτού δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται αντί συμβουλευτικής υποστήριξης. Οι πληροφορίες παρέχονται ως έχουν στο διαδίκτυο και καμία πρόθεση δεν έχουν να επηρεάσουν ή να διαμορφώσουν άποψη παρά μόνο να ενημερώσουν. Τυχόν αποφάσεις που βασίζονται στις πληροφορίες αυτές λαμβάνονται για ίδιο λογαριασμό και με ίδιο κίνδυνο.


Πνευματική ιδιοκτησία

Η Epliroforia. διατηρεί όλα τα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων πνευματικών δικαιωμάτων, εμπορικών σημάτων, διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας και κάθε άλλου δικαιώματος πνευματικής ιδιοκτησίας) σχετικά με όλες τις πληροφορίες που παρέχονται στον ιστότοπο ή μέσω αυτού (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών και λογότυπων). Απαγορεύεται η αντιγραφή, μεταφόρτωση, δημοσίευση, διανομή ή αναπαραγωγή οποιασδήποτε πληροφορίας του παρόντος ιστότοπου και σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την αναγραφή της πηγής από την οποία λήφθηκαν. Στην περίπτωση που ο ιστότοπος αναμεταδίδει γνώμες κάποιων δημιουργών οφείλει ο επισκέπτης που λαμβάνει τα κείμενα να δηλώνει τον δημιουργό του άρθρου εφόσον αναφέρεται. Ωστόσο, έχετε δικαίωμα να εκτυπώσετε και/ή να μεταφορτώσετε πληροφορίες που περιέχονται στον παρόντα ιστότοπο για δική σας προσωπική χρήση.


Online επικοινωνία

Ενδέχεται τα μηνύματα του αποστέλλετε στην Epliroforia  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να μην είναι ασφαλή. Η Epliroforia. συνιστά να μην της αποστέλλετε πληροφορίες εμπιστευτικού χαρακτήρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση όμως που επιλέξετε να το πράξετε, αποδέχεστε τον κίνδυνο οι εν λόγω πληροφορίες εμπιστευτικού χαρακτήρα να υποκλαπούν, να χρησιμοποιηθούν με λάθος τρόπο ή να αλλοιωθούν από τρίτους.

Απόρρητο επικοινωνιών

Τα προσωπικά σας στοιχεία από επικοινωνία με τον ιστότοπο δεν εκχωρούνται καθ' οιονδήποτε τρόπο, δεν πωλούνται και δεν μεταβιβάζονται. Η πιθανότητα να γνωστοποιηθούν θα ισχύσει εφόσον ζητηθούν από Δικαστική ή άλλη αρχή με εισαγγελική παραγγελία.

full-width