Σχετικά με εμάς

epliroforia-office

Η ιστοσελίδα epliroforia.com είναι ένας πυλώνας ενημέρωσης που συντηρείται αποκλειστικά από τους δημιουργούς του. 

Δεν υπόκειται σε δεσμεύσεις έναντι οποιουδήποτε συλλόγου, εταιρείας ή άλλης δραστηριότητας και δεν πρόσκειται σε καμία πολιτική παράταξη.

Η ιστοσελίδα αυτή δεν είναι νομικό πρόσωπο και δεν ασκεί, ούτε και έχει σχέση με οιαδήποτε εμπορική δραστηριότητα οποιουδήποτε είδους.

Είμαστε ένα σύνολο ενεργών και ενημερωμένων πολιτών που πιστεύουμε πως η ανάρτηση επιλεγμένων ειδήσεων είναι δικαίωμα για τον καθένα μας εφόσον δεν ασκούμε εμπορική δραστηριότητα και δεν θίγουμε ή προσβάλλουμε προσωπικότητες ή οργανισμούς.
Κοινή πεποίθησή μας είναι ότι το διαδίκτυο είναι μια πολύτιμη πηγή ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.


Η αναδημοσίευση κάποιων ειδήσεων σκοπό έχει να αναπαράγει μια πληροφορία βοηθώντας τη φωνή του δημιουργού της είδησης να φτάσει σε όσο περισσότερους χρήστες είναι εφικτό. Παράλληλα δημοσιεύεται ο ιστότοπος από τον οποίον αντλήθηκε η πληροφορία.

Αν για οποιονδήποτε λόγο θεωρείτε οτι κάποια ανάρτηση ή κάποια φωτογραφία θίγει την υπόληψη ή τα πνευματικά δικαιώματα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@epliroforia.com ή από τη σελίδα επικοινωνία για να μας δώσετε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πρέπει να απομακρυνθεί.

Με εκτίμηση
EPLIROFORIA TEAM

full-width