ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΛΟΥΡΟΕΙΔΕΣ


Ένας επιθεωρητής της αστυνομίας στάλθηκε για να διερευνήσει αναφορές για μια  «μεγάλη γάτα» που κινείται στα Χάιλαντς 


Το υλικό που κυκλοφόρησε πρόσφατα δείχνει ότι αρκετοί άνθρωποι  αναφέρουν την εύρεση νεκρών προβάτων με τρομερούς τραυματισμούς μετά από την εμφάνιση ενός ζώου που μοιάζει με puma.


Ένα από τα νεκρά ζώα βρέθηκε «καθαρισμένο, μέχρι τη σπονδυλική στήλη και το κρανίο», προκαλώντας φόβους ότι ή υπεύθυνος είναι ένας μυστηριώδης μεγάλος θηρευτής.


Φωτογραφία από αυτόπτη μάρτυρα (Image: SWNS)


Ο αξιωματικός, είπε ότι είχαν λάβει πολλά μηνύματα για εμφάνιση μιας μεγάλης γάτας τα τελευταία τρία χρόνια στην περιοχή Bettyhill του Sutherland.


Στην αναφορά που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία υπάρχει μεγάλη αλληλογραφία μεταξύ αστυνομικών τμημάτων και του αρμόδιου γραφείου του Υπουργείου Γεωργίας


Είχα πολλές αναφορές τα τελευταία τρία χρόνια, εμφανίσεων κάποιου αιλουροειδούς και δραστηριότητας του στη βόρεια ακτή, κυρίως στην περιοχή Bettyhill του Sutherland.Έχουν παρατηρηθεί μεγάλα αιλουροειδή και πολλά νεκρά ή τραυματισμένα πρόβατα. Σε μια περίπτωση ήμουν παρών όταν μια προβατίνα έπεσε από το λόφο με δύο σημάδια δαγκώματος, στο μπροστινό μέρος του δεξιού ώμου της και δύο στο πίσω μέρος του. Οι πληγές απείχαν πάνω από τρεις ίντσες, ενώ μερικά από τα πρόσφατα νεκρά αιγοπρόβατα έχουν πολύ μεγάλα σημάδια διάτρησης.


Τον Ιούλιο, μια πολύ μεγάλη σκουρόχρωμη γάτα είδαν στο δάσος του Inshriach στο Kincraig αλλά ακόμα το γεγονός το αναζητούν οι αρχές χωρίς να καταλήξουν έως τώρα σε κάποιο συμπέρασμα. 

Post a Comment

Previous Post Next Post