ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ


Ο ομαδικός βιασμός μιας γυναίκας μπροστά στα παιδιά της συνέβη όταν το αυτοκίνητό της έσβησε σε αυτοκινητόδρομο του Πακιστάν.

Η απόφαση του δικαστηρίου προκάλεσε διαμαρτυρίες στο Πακιστάν, με την οργή να τροφοδοτείται περαιτέρω από την αστυνομία, η οποία φάνηκε να κατηγορεί τη γυναίκα ότι ήταν υπαίτια για το συμβάν αφού επέλεξε να ταξιδεύει μόνη της.


Δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν σε σχέση με τον βιασμό, που συνέβη περίπου στις 1.30 π.μ.  σε έναν αυτοκινητόδρομο στη Λαχόρη.


Ο ανακριτής  λέει ότι η γυναίκα που βιάστηκε μπροστά στα παιδιά της δεν έπρεπε να οδηγεί μόνη της αλλά με την παρουσία ενός άντρα.


Η γυναίκα είχε καλέσει την αστυνομία όταν έμεινε από καύσιμα, αλλά, καθώς περίμενε τη βοήθεια, τουλάχιστον δύο άνδρες έσπασαν τα παράθυρα του αυτοκινήτου της, την έσυραν αυτή και τα δύο παιδιά της έξω από το όχημα και της επιτέθηκαν και τη βίασαν  μπροστά στα παιδιά. Έπειτα της έκλεψαν τα κοσμήματά της, μετρητά και τραπεζικές κάρτες.


Η αηδία γύρω από την υπόθεση έφτασε στο έπακρο όταν ο Umar Sheikh, ο επικεφαλής ανακριτής της αστυνομίας, είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι η γυναίκα έπρεπε να μην ταξιδεύει μόνη τη νύχτα. Είπε ότι κανείς στην πακιστανική κοινωνία δεν θα «επέτρεπε στις αδελφές και τις κόρες τους να ταξιδέψουν μόνες τους τόσο αργά» και θα έπρεπε να είχε πάρει έναν ασφαλέστερο αυτοκινητόδρομο και να σιγουρευτεί ότι είχε αρκετά καύσιμα για το ταξίδι.


Τα συμπεράσματα δικά σας.

Post a Comment

Previous Post Next Post