Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η Ελλάδα φιγουράρει πρώτη στις προτιμήσεις των Αυστριακών τουριστών για το έτος 2019 λαμβάνοντας υπόψιν τον αριθμό πτήσεων προς τη χώρα μας, που ξεπερνούν τις 15 εβδομαδιαίως από αεροδρόμια αυστριακών πόλεων. 

Το γεγονός αυτό, το επιβεβαίωσαν άλλωστε και οι εκπρόσωποι των αεροδρομίων του Graz του Linz και  του Salzburg, οι οποίοι συμμετείχαν σε σεμινάρια προς διευθυντικά στελέχη τουριστικών οργανισμών και ταξιδιωτικών γραφείων, που διοργάνωσε η υπηρεσία ΕΟΤ εξωτερικού Αυστρίας.

Αυτό που διαφαίνεται από την Αυστρία είναι πολύ ενθαρρυντικό για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς για το 2019 καταγράφεται  επιπλέον 10% αύξηση στη ζήτηση κρατήσεων και μάλιστα σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης χρονιάς-ρεκόρ του 2018, που ήδη είχαμε αύξησην 21,3% στις αφίξεις Αυστριακών τουριστών στη χώρα μας έναντι της προηγούμενης χρονιάς.

Ο ΕΟΤ σε εφαρμογή της εθνικής και περιφερειακής τουριστικής πολιτικής για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού με ποικίλους δίαυλους επικοινωνίας και συνεργειών, διοργάνωσε σε συνεργασία με τον τουριστικό όμιλο Thomas Cook, σειρά σεμιναρίων αποκλειστικά για την Ελλάδα, στις πόλεις της Αυστρίας : Βιέννη, Graz, Linz, Salzburg, Leogang το διάστημα 19 -28 Μαρτίου 2019.

Αυτό δείχνει το πόσο σοβαρά βλέπει ο Ταξιδιωτικός αυτός κολοσσός τη χώρα μας.
Previous Post Next Post