ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΛΑ

Θλίψη, αφού βρέθηκαν τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα και ο πιλότος Ντέιβιντ Ιμποτσον.

Δυστυχώς, οι δυο άνδρες θεωρούνται νεκροί, όπως ανακοίνωσε και ο υπεύθυνος των ερευνών, David Mearns.

Πριν λίγη ώρα, το Sky News είχε μεταδώσει την θλιβερή είδηση, κάτι που είχε επιβεβαιωθεί και από τους υπεύθυνους της έρευνας του μοιραίου «Piper Malibu».

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ κοντά στα νησιά της Μάγχης στις 22 Ιανουαρίου και η ειδική ομάδα με δυο σκάφη είχε μειώσει την περιοχή αναζήτησης σε μόλις τέσσερα τετραγωνικά μίλια.

Το πρωί της Δευτέρας θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση των αρχών, ενώ έπειτα θα αρχίσουν και οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

Όπως τόνισε ο αμερικανός πεζοναύτης που ηγήθηκε της υποβρύχιας επιχείρησης, η επιχείρηση θα επικεντρωθεί στην αναζήτηση κομματιών του αεροσκάφους, καθώς και των «μαύρων κουτιών», ώστε να πάρει και η οικογένεια του Σάλα, αλλά και του πιλότου, Ντέιβιν Ίμποτσον, τις απαντήσεις για τον χαμό των ανθρώπων τους.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος πετούσε με άλλον πιλότο από αυτόν που είχε προγραμματιστεί, με τον έμπειρο Ντέιβιντ Χέντερσον να δίνει χρήματα στον 59χρονο μηχανολόγο, Ντέιβιντ Ίμποτσον, για να πετάξει στη θέση του.
Previous Post Next Post