Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

logariasmos-enisxysis-polemiko-naytiko

Ο υπουργός Αμυνας, με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου και του Πολεμικού Ναυτικού, προανήγγειλε το άνοιγμα ειδικού λογαριασμού από το 2019 για την ενίσχυση του στόλου για την απόκτηση νέων φρεγατών και ναυαρχίδων.

Σε ομιλία του στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι το 2019 θα ξεκινήσει η μεγάλη προσπάθεια ενίσχυσης του στόλου του Π.Ν., υπογραμμίζοντας πως το κράτος θα δώσει ότι περισσότερο μπορέσει.

«Τώρα όμως έχουμε την ανάγκη των μεγάλων δωρητών και ευεργετών της πατρίδος. Καλώ τους Έλληνες εφοπλιστές και όλους τους Έλληνες πολίτες από το υστέρημα τους από την 1/1 του 2019 που θα ανοίξει λογαριασμός για την ενίσχυση του στόλου για την απόκτηση νέων φρεγατών και ναυαρχίδων να βοηθήσουν την εθνική προσπάθεια. Να θυμηθούν το παράδειγμα του Αβέρωφ και όλων των μεγάλων ευεργετών. Πρώτος θα καταθέσω το μισθό μου σε αυτή την προσπάθεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

logariasmos-enisxysis-polemiko-naytiko-2

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε, ακόμα, στην ανάδειξη της Ελλάδας ως πυλώνας σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου μέσω συνεργασιών με την Κύπρο, το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Ιορδανία αλλά και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σημειώνοντας πως:

Η αναγωγή της χώρας μας σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο και παραγωγό ενέργειας σε συνεργασία με τους παραπάνω εταίρους θα αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης της οικονομίας μας και μας υποχρεώνει να διατηρούμε ισχυρό πολεμικό ναυτικό για την εξασφάλιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας και την κατοχύρωση της ασφαλείας της περιοχής.
Previous Post Next Post