ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΙΝ ΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥΣ


Οι ηθοποιοί που συγκεντρώσαμε είναι αυτοί που έχοντας παίξει τον τελευταίο τους ρόλο, τους βρήκε ο θάνατος πριν αυτές προβληθούν στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση. 

Robin Williams

Η χαρούμενη φωνή του θα ακουστεί για τελευταία φορά στην ταινία "Absolutely Anything," όπου χάρισε τη φωνή του στον σκύλο Dennis. Οι τρεις ταινίες που βγήκαν στις αίθουσες μετά το θάνατό του ήταν οι: "Night at the Museum: Secret of the Tomb," "The Angriest Man in Brooklyn," και "A Merry Friggin' Christmas." (Φωτο) Σκηνή από το "Boulevard."

Amanda Peterson

Η σταρ του "Can't Buy Me Love", Amanda Peterson πέθανε σε ηλικία μόλις 43 ετών. Τη βρήκαν νεκρή στις 5 Ιουλίου του 2015. Η ηθοποιός είχε παίξει για τελευταία φορά στην ταινία "Windrunner," που βγήκε στις αίθουσες το 1994. (Φωτο) Σκηνή από την ταινία "Can't Buy Me Love," με την Amanda Peterson και τον Patrick Dempsey, το 1987.

Paul Walker

Ο ηθοποιός Paul Walker σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα στις 30 Νοεμβρίου του 2013 στη Σάντα Κλαρίτα στην Καλιφόρνια. Ο Walker έγινε γνωστός υποδυόμενος τον Brian O'Conner στη σειρά "Fast & Furious" και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην τελευταία ταινία της σειράς, το "Furious 7," η οποία βγήκε στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2015.

Marlon Brando

Ο Brando έφυγε από τη ζωή την 1η Ιουλίου του 2004 από αναπνευστική δυσλειτουργία. Η τελευταία εμφάνιση του ηθοποιού ήταν στο θρίλερ "The Score", που βγήκε το 2001.

Philip Seymour Hoffman

Ο Philip Seymour Hoffman πέθανε το Φεβρουάριο του 2014 από ναρκωτικά. Τελευταία φορά τον απολαύσαμε στο "The Hunger Games: Mockingjay - Μέρος 1". Οι δυο τελευταίες του εμφανίσεις ήταν στο "Happyish" (τηλεοπτική σειρά) και στο The Hunger Games: Mockingjay - Μέρος 2. 


James Gandolfini

Ο σταρ των "The Sopranos" πέθανε από έμφραγμα στις 19 Ιουνίου 2013. Τελευταία φορά τον είδαμε στην ταινία "The Drop", η οποία βγήκε το Σεπτέμβριο του 2014.


Pete Postlethwaite

Ο Άγγλος ηθοποιός έπαθε καρκίνο στο πάγκρεας το 2009 και πέθανε στις 2 Ιανουαρίου του 2011. Η τελευταία του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν στην κωμωδία "Killing Bono", η οποία βγήκε τρεις μόλις μήνες μετά το θάνατό του.


Heath Ledger

Ο Heath Ledger βραβεύτηκε με Όσκαρ μετά το θάνατό του για το ρόλο του στο "The Dark Knight". Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2008, επτά μήνες μετά το θάνατό του από χρήση ναρκωτικών.


Richard Harris

Ο Richard Harris πέθανε από τη νόσο του Hodgkin's στις 25 Οκτωβρίου 2002. Οι τελευταίες του τρεις ταινίες - "Harry Potter and the Chamber of Secrets", "Caesar" (τηλεοπτική ταινία) και "Kaena: The Prophecy" – βγήκαν στις αίθουσες μετά το θάνατό του.Bruce Lee

Ο Bruce Lee έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 1973 λόγω εγκεφαλικού οιδήματος. Η τελευταία του ταινία, το "Enter the Dragon" βγήκε στις αίθουσες ένα μήνα αργότερα.


Whitney Houston

Η Whitney Houston φημολογείται ότι πέθανε από πνιγμό το Φεβρουάριο του 2012. Τελευταία φορά την είδαμε στην ταινία "Sparkle", η οποία κυκλοφόρησε έξι μήνες μετά το θάνατό της.


Brittany Murphy

Την Brittany Murphy την είδαμε σε τρεις ταινίες μετά το θάνατό της από πνευμονία το 2009. Η τελευταία ήταν το "Something Wicked" (2012).


Tupac Shakur

Ο Tupac Shakur σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα το 1996. Οι τελευταίες του ταινίες,  – "Gridlock'd" και "Gang Related" - βγήκαν τον επόμενο χρόνο. (Φωτο) Ο Tupac Shakur σε σκηνή της ταινίας "Gridlock'd".
Previous Post Next Post