ΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ


Αν βλέπετε την μπαταρία του κινητού σας να εξαντλείτε μέσα σε λίγες μόνο ώρες, η ανεξάρτητη Tech World Zone προέβη σε μια δοκιμή πρόσφατα προκειμένου να διαπιστώσει την πηγή του κακού. Διαπίστωσε λοιπόν, πως η εφαρμογή Facebook για Android κινητά θα μπορούσε να καταστρέψει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας κατά 20%.

Ο Russell Holly αποφάσισε να αφαιρέσει την εφαρμογή του facebook από το κινητό του και έκπληκτος διαπίστωσε πως η απόδοση του τηλεφώνου του και η ζωή της μπαταρίας του αυξήθηκαν σημαντικά.

Επίσης, ένας ακόμα χρήστης Android για την Tech World Zone χρησιμοποίησε την εφαρμογή Metal app αντί για το facebook για το Huawei Nexus 6P. Και εκείνος διαπίστωσε πως η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξήθηκε κατά περίπου 20% ενώ παράλληλα είχε και καλύτερη απόδοση το κινητό.

Θεωρείται πως η μπαταρία εξαντλείται τόσο σύντομα διότι το facebook και άλλες εφαρμογές που ανήκουν στο facebook όπως το WhatsApp και το Instagram, βρίσκονται συνεχώς σε λειτουργία ακόμα και αν ο χρήστης δεν τις χρησιμοποιεί, όσο το κινητό τηλέφωνο είναι ενεργοποιημένο.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στη Tech World Zone σχετικά με το εν λόγω ζήτημα:

«Έχουμε ακούσει να μας λένε μερικοί άνθρωποι πως αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ταχύτητα λόγο της εφαρμογής στο Android κινητό τους. Το ερευνούμε και θα σας ενημερώσουμε όσο το δυνατόν συχνότερα. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε τέτοιου είδους θέματα».

Previous Post Next Post