ΤΟ ΝΕΟ SU-57 ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ένα νέο βίντεο από το ρωσικό Yπουργείο Άμυνας δείχνει το stealth μαχητικό πέμπτης γενιάς Su-57 σε νέες πτήσεις στη Συρία, διαλύοντας έτσι τα διάφορα σενάρια και φήμες αναφορικά με την παρουσία του αεροσκάφους στην Μέση Ανατολή.Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι το μαχητικό Su-57 έχει πραγματοποιήσει 10 πτήσεις πάνω από την “φλεγόμενη” Συρία, ενώ πρόκειται για το πρώτο βίντεο όπου παρουσιάζονται δημοσίως πλάνα από τις δραστηριότητες του stealth μαχητικού, αφού προηγουμένως υπήρχαν μόνο σενάρια. λίγες πληροφορίες και ακόμα λιγότερα στοιχεία για την παρουσία του στη Μέση Ανατολή.

Οι δορυφορικές εικόνες από τον Φεβρουάριο έδειξαν ότι η Ρωσία είχε αναπτύξει τα μαχητικά Su-57 στην αεροπορική βάση Khmeimim στη Λατάκια της Συρίας. Το Υπουργείο Άμυνας επιβεβαίωσε αργότερα την ανάπτυξη των αεροσκαφών στην συγκεκριμένη περιοχή.

Οι Ρώσοι προφανώς, όπως και οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν τον αιματηρό εμφύλιο πόλεμο στη Συρία για να δοκιμάσουν μερικά από τα πιο πρόσφατα οπλικά συστήματα και εξοπλισμούς τους. Όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά και οι ίδιοι οι Ρώσοι αξιωματούχοι “το μαχητικό αεροσκάφος πρέπει να τεθεί υπό πραγματικές συνθήκες μάχης, υπό αντίξοες συνθήκες αντίστασης και σε εχθρικό περιβάλλον” προκειμένου όπως είναι λογικό να εξαχθούν τα απαραίτητα συμπεράσματα για περαιτέρω τροποποιήσεις, αναθεώρηση και βελτιώσεις.


Βρείτε το πλήρες άρθρο στο onalert.gr
Previous Post Next Post