ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ


Χειροπέδες στον δολοφόνο του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό - Τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες σε στήθος και κεφάλι - Αιτία οι μεγάλες οικονομικές διαφορές μεταξύ τους
Στην σύλληψη του δράστη της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Ψυχικό στις 8 Σεπτεμβρίου προχώρησε η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 51χρονο ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, καθώς είχε μεγάλες οικονομικές διαφορές με το θύμα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν εργολάβο κατασκευαστή,  ο οποίος είχε δανειστεί χρήματα από τον φαρμακοποιό, τα οποία όπως δεν τα επέστρεφε, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στα δικαστήρια.

Κατάληξη όλων αυτών ήταν να του κατασχεθεί το σπίτι, κάτι που φαίνεται πως τον έκανε να πάρει την απόφαση να σκοτώσει τον φαρμακοποιό.

Το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητο του και οδηγούσε για να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του. Την ώρα που έβγαινε και καθώς – όπως όλα δείχνουν – επιχείρησε να κλείσει την πόρτα του γκαράζ ο δράστης αθόρυβα τον πλησίασε, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και με το περίστροφο του τον εκτέλεσε με δυο σφαίρες. 

Post a Comment

Previous Post Next Post