Η SHUDU GRAM, ΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΑΡΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ


Ο λογαριασμός της Gram στο Instagram είναι αξιοζήλευτος και ως άλλη influencer μιας άλλης γενιάς μετράει χιλιάδες followers. Περίεργο ίσως για μια περσόνα που δεν ανήκει καν στο ανθρώπινο είδος.

Η Gram είναι μια ιδέα που έγινε πραγματικότητα με επιμονή (και πολύ επεξεργαστική δύναμη των εργαλείων του) από τον "πατέρα" της, τον φωτογράφο Κάμερον -Τζέιμς Ουίλσον που απέκτησε τις υπολογιστικές δεξιότητες ακριβώς για να δημιουργήσει τη Shudu.

Έμπνευσή του ήταν μία Μπάρμπι, που πωλείται με το όνομα Πριγκίπισσα της Νότιας Αφρικής, ντυμένη στο ύφος των γυναικών της φυλής των Ντεμπέλε και με κρίκους στον λαιμό.

Η Shudu εκπροσωπεί αυτό που πάντα έβλεπα ως όμορφο, αλλά και κάτι που δεν βλέπω αρκετά συχνά" εξομολογήθηκε στο Entertainment o 28χρονος φωτογράφος.

"Αν και, σήμερα, υπάρχει μια μικρή αλλαγή, πρέπει περισσότεροι να αναρωτηθούν τι είναι τελικά πραγματικά όμορφο;" τόνισε. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Τζένα Ρόζενσταϊν του Harper's Bazaar τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Ουίλσον είχε τονίσει πως "ως φωτογράφος, δουλεύω συνέχεια με πολύ διαφορετικούς ανθρώπους, πραγματικούς ανθρώπους που υπήρξαν έμπνευση για τη Shudu".

"Στο τέλος-τέλος, είναι για μένα ένας τρόπος να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Δεν είναι προσπάθεια να αντικαταστήσω κανέναν. Είναι μόνον προσπάθεια να προσθέσω σε όλο αυτό το είδος της κίνησης εκεί έξω. Αποσκοπεί να είναι όμορφη τέχνη που δίνει ισχύ σε ανθρώπους. Δεν είναι να αφαιρέσεις την ευκαιρία από κάποιον ή να τον αντικαταστήσεις. Η Shudu προσπαθεί να συμπληρώσει αυτούς τους ανθρώπους" πρόσθεσε.

Post a Comment

Previous Post Next Post