ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Αρθρο-προειδοποίηση από την Ρωσία για το μεταναστευτικό. Σε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα, οι Ρώσοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την χώρα μας. 


ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Aegean Refugees - James Sprankle Photography
Τα στοιχεία που παραθέτουν είναι άκρως αποκαλυπτικά, οι αριθμοί επικίνδυνοι και το ερώτημα που έρχεται στο μυαλό όλων είναι το εξής: Και μετά τι ακολουθεί;

Σε μία εποχή που η πατριωτική κυβέρνηση της Ιταλίας λέει στοπ στην παράνομη μετανάστευση, η Ελλάδα δέχεται συνεχώς νέα κύματα παράνομων μεταναστών, με την βοήθεια ΜΚΟ και Τούρκων δουλεμπόρων.

Το ανησυχητικό στο άρθρο, είναι στο εξής σημείο: Σύμφωνα με στοιχεία, ο αριθμός των παράνομων μεταναστών από την Αφρική και κυρίως από την Συρία στην Ελλάδα, φθάνει σχεδόν τους 80.000, δηλαδή 22, 486 περισσότεροι από ό,τι ήταν την 1η Ιανουαρίου του 2018. Ο αριθμός δε που επέστρεψε στην Τουρκία φθάνει μόνο στους… 2.000.


Πολλοί από τους μετανάστες που έφυγαν από τα hot-spot των νησιών, περιπλανώνται πλέον στην Αθήνα, φθάνουν δε και στο σημείο να σκοτώνουν και αθώους Ελληνες, όπως αναφέρει το άρθρο. Είναι χρήστες ναρκωτικών και αποτελούν κίνδυνο-θάνατο για τους Αθηναίους.

Το Ρωσικό άρθρο κάνει και αναφορά στα 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς και στο ότι οι Ελληνες δεν έχουν και τα καλύτερα των συναισθημάτων για τους μουσουλμάνους.

Oι Ρώσοι φαίνεται να γνωρίζουν πολλά. Το ζητούμενο επίσης είναι πόσοι από αυτούς τους 80.000 είναι άνδρες.

Πολλοί εξ’αυτών, έρχονται με άγριες διαθέσεις στην χώρα μας. Αρκετοί είναι ποτισμένοι με ακραίες ισλαμιστικές ιδέες, ενώ κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν και κατά πόσον λειτουργούν ως όργανα της ΜΙΤ για να δημιουργήσουν στο άμεσο μέλλον προβλήματα στη χώρα μας.

Oι αξιωματικοί των ειδικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. φοβούνται τον προσηλυτισμό… υποχρέωσης. Δηλαδή την περίπτωση κάποιος εγκλωβισμένος τζιχαντιστής παρέχοντας βοήθεια σε κάποιους μετανάστες, τους προκαλέσει το συναίσθημα ανταπόδοσης και συμμετοχής σε πυρήνα ή αυτόνομα ως «μοναχικός λύκος».

Aπό τα μέσα του 2015 το Ισλαμικό Κράτος έχει αναθέσει σε μέλη του να διεισδύσουν στο προσφυγικό-μεταναστευτικό ρεύμα με σκοπό την προπαγάνδα και τη στρατολόγηση νέων “στρατιωτών”.

Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, είχαν μέχρι και USB με οδηγίες για το πώς πρέπει να προσεγγίζουν, τι να λένε και τι βίντεο να δείχνουν.

Hταν άτομα που μετά την εκπαίδευσή τους στη Συρία επέστρεφαν σταδιακά στην Ευρώπη από το 2014. Οι στρατολογητές πλησιάζουν άνδρες νεαρής ηλικίας χωρίς οικογένεια.

Χρειάζεται λοιπόν μεγάλη προσοχή, διότι η ρωσική αναφορά προκαλεί προβληματισμό.

Από το Πενταπόσταγμα της ενημέρωσης

Post a Comment

Previous Post Next Post