ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΟΜΗΡΟΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ


Μία απίστευτη ιστορία με ομηρία γυναίκας από τη Γαλλία στη Λαμία έρχεται στο φως της δημοσιότητας.Αυτό αναφέρει το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο 34χρονος Λαμιώτης είχε γνωρίσει την 40χρονη Γαλλίδα μέσω Facebook πριν από τρία χρόνια και είχαν συνάψει σχέση η οποία όμως είχε διακοπεί.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν και πάλι επικοινωνία και η Γαλλίδα φίλη του πείστηκε να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον συναντήσει. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί τις «εκπλήξεις» που είχε ετοιμάσει ο αγαπημένος της από τη Λαμία.

Ο 34χρονος που μένει σε ισόγειο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης την έφερε στο σπίτι την Τετάρτη, δεμένη και φιμωμένη, και στη συνέχεια την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο, που υπάρχει στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας. Η 40χρονη Γαλλίδα κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πατέρα της και εκείνος ενημέρωσε την Ιντερπόλ.

Το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας, που κατάφεραν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού της Γαλλίδας, έκαναν έφοδο στην πολυκατοικία και την εντόπισαν στο δωμάτιο που υπάρχει στον ακάλυπτο.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν μονωτικές ταινίες, πλαστικοί σφηκτήρες (τάιραπς), ένα μαντήλι και ένα μαύρο κολάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λαμιώτης συζεί με μια 24χρονη από τη Λαμία, η οποία γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης, αλλά πιθανότατα φοβόταν να μιλήσει, αφού εξετάζονται και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 24χρονη ήταν μαζί με τον 34χρονο.

Post a Comment

Previous Post Next Post