ΕΠΕΖΗΣΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΟΥΒΛΑ ΔΙΑΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΟΥ


Από θαύμα σώθηκε 10χρονο αγόρι από το Μιζούρι των ΗΠΑ, όταν έπεσε από δεντρόσπιτο και τρυπήθηκε με σούβλα στο πρόσωπο. Το παιδί σώθηκε, καθώς η σούβλα δεν διαπέρασε τα ζωτικά του όργανα.

Σύμφωνα με το BBC, ο 10χρονος Χαβιέ Κάνιγκαμ, το περασμένο Σάββατο, τη στιγμή που έπαιζε στο δεντρόσπιτο του σπιτιού του, ξαφνικά του επιτέθηκαν πολλές σφήκες.
Πάνω στον τρόμο του, έπεσε από το δεντρόσπιτο και, τη στιγμή της πτώσης, καρφώθηκε στο πρόσωπό του μία σούβλα 30 εκατοστών.

Τη σούβλα την είχαν βάλει πριν λίγη ώρα ο Χαβιέ με τους φίλους του, όρθια δίπλα από το δέντρο.

«Άκουσα ουρλιαχτά και μετά από λίγο τον είδα να μπαίνει μέσα στο σπίτι με αυτό το πράγμα να εξέχει από το πρόσωπό του», ανέφερε τρομαγμένη η μητέρα του αγοριού.

Ο Χαβιέ μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο του Κάνσας, όπου του έκαναν εγχείρηση για να βγάλουν τη σούβλα. Για καλή του τύχη, η σούβλα πέρασε μέσα από το σαγόνι του και δεν τραυμάτισε κάποιο άλλο σημείο του σώματός του, που θα μπορούσε να τον τραυματίσει σοβαρά ή και θανατηφόρα.

Οι γιατροί του νοσοκομείου, μετά από πολλές ώρες μέσα στο χειρουργείο, κατάφεραν να βγάλουν τη σούβλα με επιτυχία. Ο μικρός τώρα αναρρώνει από το τραύμα. Ευτυχώς θα υπάρχει αλλαγή μόνο στη φωνή του.

«Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 1 στο εκατομμύριο. Δεν μου έχει ξανά τύχει παρόμοιο περιστατικό χωρίς ο ασθενής να υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά «, ανέφερε έκπληκτος ο νευροχειρουργός στο νοσοκομείο, Δρ. Κότζι Έμπερσολ.

Δείτε το βίντεο με εικόνες από το νοσοκομείο μετά το περιστατικό:


Από το Value for Life

Post a Comment

Previous Post Next Post