ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ


Η Μπέθανι Χερνάντεζ είναι μια 22χρονη πιλότος ελικοπτέρου και εκπαιδεύτρια πτήσεων. Σήμερα, μόνο το 5% των πιλότων είναι γυναίκες στον κόσμο και η νεαρή είναι μια από αυτές. Ο Άλεξ Ζγουζικόβ είναι ένας φωτογράφος γάμου και πορτρέτων από το Σαν Φρανσίσκο. Έμαθε για την Μπέθανι όταν έψαχνε εταιρείες ελικοπτέρων για να φωτογραφήσει τα τοπία της πόλη από ψηλά. Η νεαρή του απάντησε και ο φωτογράφος είδε στο Instagram μια φωτογραφία της, που του έκανε εντύπωση. Η φωτογραφία έδειχνε την πιλότο σε ένα μικρό ελικόπτερο-παιχνίδι και η λεζάντα έγραφε: «Δώστε μου μερικά χρόνια για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.»

Ο Άλεξ σκέφτηκε πως η ιστορία της νεαρής αξίζει να γίνει γνωστή και ανυπομονούσε να τη συναντήσει και να δει τη δουλειά της, μιας και εκτός από πιλότος, είναι και εκπαιδεύτρια πτήσεων. Αυτό που πέτυχε η Μπέθανι απαιτούσε σκληρή δουλειά, αλλά κράτησε ψηλά το κεφάλι και μια μέρα συνειδητοποίησε όσα είχε καταφέρει. Εκτός από τις τυπικές δυσκολίες που συναντούν οι περισσότεροι νέοι, η ίδια έπρεπε να αποδείξει πως είναι καλύτερη από όσο θεωρούν οι άνθρωποι που πιστεύουν σε στερεότυπα. Η ίδια δήλωσε πως το γεγονός ότι είναι γυναίκα, δημιούργησε πολλές δυσάρεστες καταστάσεις στο παρελθόν. Αντί να την αποθαρρύνουν, την ώθησαν ώστε να γίνει καλύτερη από όσο νόμιζαν όλοι ότι θα είναι (ή θα μπορούσε να γίνει).

Όλο αυτό, την έκανε ισχυρότερη και τη βοήθησε να συνεχίσει. «Τελικά κέρδισα τον σεβασμό. Αυτή την περίοδο όλοι οι μαθητές μου είναι άνδρες. Είναι ωραίο να ξεχωρίζω κάθε μέρα». Πλέον έχει ξεπεράσει το επίπεδο των 1.000 ωρών στον αέρα και το πιο σημαντικό είναι να βλέπει τα αποτελέσματα της σκληρής της δουλειάς. Δείτε παρακάτω τη νεαρή πιλότο να φωτογραφίζεται με το ελικόπτερό της. Το 2012, η Μπέθανι δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας:

Δώστε μου μερικά χρόνια για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα.
Σήμερα η 22χρονη είναι πιλότος ελικοπτέρου και εκπαιδεύτρια πτήσεων.
Μόνο το 5% των γυναικών είναι πιλότοι στον κόσμο και η νεαρή είναι μια από αυτές.

Αυτό που πέτυχε απαιτούσε σκληρή δουλειά, αλλά κράτησε ψηλά το κεφάλι και μια μέρα συνειδητοποίησε όσα είχε καταφέρει.Αντί να την αποθαρρύνουν, την ώθησαν ώστε να γίνει καλύτερη από όσο νόμιζαν όλοι ότι θα είναι (ή θα μπορούσε να γίνει). Αυτό την έκανε ισχυρότερη και τη βοήθησε να συνεχίσει.

Η Μπέθανι δεν σκοπεύει να σταματήσει σύντομα και σχεδιάζει να επεκτείνει τις δεξιότητές της με νέους και διαφορετικούς τρόπους, όπως το να μάθει να οδηγεί μηχανές.


Post a Comment

Previous Post Next Post