Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ JONATHAN JACKSON ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΜΜΥ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


Ο 36χρονος ηθοποιός Τζόναθαν Τζάκσον στην μέχρι τώρα καριέρα του, έχει κερδίσει πέντε βραβεία ΕΜΜΥ από το ρόλο του Lucky Spencer που ενσάρκωσε για την τηλεοπτική σειρά Γενικό Νοσοκομείο (General Hospital). Αυτός ο ρόλος τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και εξελίχθηκε στον γνωστό ηθοποιό που είναι σήμερα.

Ο Τζόναθαν από μικρός πιστεύει βαθιά στο Θεό και με κάθε ευκαιρία του σε ομιλίες ή στις απονομές βραβείων που κέρδιζε, εξέφραζε την αγάπη του για τη θρησκεία. Ο Τζάκσον μαζί με την οικογένειά του βαφτίστηκαν χριστιανοί στην Ορθόδοξη Εκκλησία το 2012.

Σε μία ομιλία του για την απονομή του βραβείου ΕΜΜΥ που κέρδισε το 2012, ευχαρίστησε ιδιαίτερα την Αγία Τριάδα και τους μοναχούς του ορθόδοξου μοναστικού θύλακα του Αγίου Όρους.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. 

Τη στιγμή που τελούνταν η Πανηγυρική Αγρυπνία στο Συνοδικό της Μονής και οι πατέρες πρόσφεραν το αγιορείτικο κέρασμα, ο Τζόναθαν Τζάκσον ανακοίνωσε την αφιέρωση του βραβείου στη Μονή και συγκεκριμένα στην Παναγία.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εκφράσει την αδυναμία που έχει για την Ορθοδοξία. Έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις που μιλάει μόνο για την θρησκεία που πιστεύει, αλλά και για την αγάπη για την Ελλάδα, καθώς έχει επισκεφθεί αρκετές φορές τη χώρα με αφορμή να παρευρεθεί στο Άγιο Όρος.

Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει μία από τις συνεντεύξεις που έχει δώσει ο ηθοποιός, που φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος όταν μιλάει για την Ορθοδοξία, για την πίστη του σε αυτή, αλλά παροτρύνει και τους Έλληνες να μην χάσουν ποτέ την πίστη τους στο Θεό.


Post a Comment

Previous Post Next Post