ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ


Χρειάστηκε να προηγηθούν οι καταγγελίες πυρόπληκτων προκειμένου να βάλει την υπογραφή του ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης για να δοθεί το επίδομα των 586 ευρώ.

Η κυβέρνηση την Πέμπτη, την ώρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο Μάτι και στο Νέο Βουτζά  χωρίς τυμπανοκρουσίες προκειμένου να συζητήσει με κατοίκους της περιοχής τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους θεώρησε σκόπιμο να εξαπολύσει μία πρωτοφανή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, κατηγορώντας τον για «επικοινωνιακή εκμετάλλευση του θέματος».

Οι… κραυγές των πυρόπληκτων όμως που ακούστηκαν χθες για εγκατάλειψη από την κυβέρνηση φαίνεται πως έφτασαν στην αυλή του Μαξίμου.

Όπως κατήγγειλαν  στα «ΝΕΑ» πυρόπληκτοι, τα επιδόματα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ως οικονομικό ενίσχυση δίνονται με το… σταγονόμετρο.

Είναι ενδεικτικό πως το επίδομα των 586 ευρώ, το οποίο θα έπρεπε  να λάβουν οι άνθρωποι για να καλύψουν άμεσα βασικές ανάγκες, δεν έχει ακόμη δοθεί.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις ο Πάνος Σκουρλέτης, ένα μήνα μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, έβαλε την υπογραφή του για το επίοδομα 586 ευρώ που αφορά στην κάλυψη άμεσων βιοτικών αναγκών αλλά και για το επίδομα της οικοσκευής.

Post a Comment

Previous Post Next Post