Η EMILY RATAJKOWSKI ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

Είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, έχει κάνει επιτυχημένες εμφανίσεις και ως ηθοποιός και μάλιστα σε βραβευμένες ταινίες και κλείνει το ένα μεγάλο συμβόλαιο μετά το άλλο, αλλά μάλλον θα πρέπει να αρχίσει να προσέχει τα λόγια της.

Photo by Morocco World News

Ο λόγος για την Emily Ratajkowski, η οποία πρόσφατα έκλεισε ένα ακόμη μεγάλο συμβόλαιο ως μοντέλο, αφού έγινε η μούσα της γνωστής εταιρείας προϊόντων περιποίησης μαλλιών Kerastase.

Η Emily θέλησε να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία μέσω Instagram και έτσι ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της όπου φαίνονται τα πλούσια καστανά της μαλλιά και έγραψε

"Hair is a fundamental part of beauty, femininity, and identity. So excited to announce that I am the new face of @kerastase_official!"  δηλαδή πως τα μαλλιά είναι ένα θεμελιώδες μέρος της ομορφιάς, της θηλυκότητας και της ταυτότητας και πως η ίδια είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία.


Ωστόσο αυτό το κειμενάκι προκάλεσε τα οργισμένα σχόλια πολλών γυναικών και μάλιστα γυναικών που πάσχουν από καρκίνο.
Συγκεκριμένα πολλές γυναίκες ενοχλήθηκαν από την χρήση της λέξης fundamental και τόνισαν πως τα μαλλιά δεν είναι καθόλου θεμελιώδες μέρος της γυναικείας ομορφιάς και πως και οι γυναίκες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους μετά από χημειοθεραπείες και τη μάχη τους με τον καρκίνο συνεχίζουν να είναι όμορφες.

Τελικά η Emily έσβησε το συγκεκριμένο κείμενο από το ποστ της στο οποίο όμως τα αρνητικά σχόλια συνεχίζουν να πέφτουν βροχή

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata) στις

Post a Comment

Previous Post Next Post