ΖΩΝΤΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ntomata

Η ντομάτα μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σας, καθώς παρέχει φυσική προστασία από τον ήλιο και την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ μπορεί να γίνει σύμμαχός σας τόσο στην αντιγήρανση όσο και στη διατήρηση ενός λαμπερού δέρματος.

Η ντομάτα περιέχει βιταμίνη-Α , η οποία εξασθενίζει τις κηλίδες και λειαίνει το τραχύ δέρμα, αλλά και βιταμίνη-Β  (που επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος) και Βιταμίνη-C  (η οποία βοηθά στην δημιουργία κολλαγόνου και διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος). Παράλληλα οι ταπεινές ντομάτες είναι πλούσιες σε α σβέστιο  (το οποίο συνθέτει το ανώτατο στρώμα του δέρματος και θεραπεύει το στεγνό μαραμένο δέρμα), κάλιο (που καταπολεμά το ξηρό δέρμα) και μαγνήσιο (που επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος).

Για να φτιάξετε τα παγάκια ντομάτας απλά θα χρειαστείτε ντομάτες τις οποίες θα πρέπει να πολτοποιήσετε σε ένα multi. Μετά απλά βάλτε το χυμό τους σε παγοθήκες στην κατάψυξη και κάθε πρωί ξυπνήστε το δέρμα σας με ένα παγάκι. Θα δείτε απίστευτη διαφορά.


Μάλιστα αν θέλετε ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορείτε να προσθέσετε στο χυμό ντομάτας και χυμό λεμονιού ή και λίγο μέλι (το ίδιο μείγμα μπορείτε να το απλώνετε και ως μάσκα ομορφιάς μέχρι και τρεις φορές την εβδομάδα και να το αφήνετε να δράσει για περίπου 5 με 10 λεπτά πριν ξεβγάλετε με δροσερό νερό).ΑΠΟ ΤΟ SIGMALIVE

Post a Comment

Previous Post Next Post