ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ

Όταν σε κάνει να χαμογελάς να την αγαπάς πάντα λίγο περισσότερο. Δεν έχει σημασία τι φοράς, πως το φοράς και γιατί το φοράς, αυτή την στιγμή το χαμόγελο σου είναι ό,τι πιο ακριβό και κομψό έχεις πάνω σου. 

xamogelo

Δεν χρειάζεται προετοιμασία, ούτε καν έξοδα, παρά μόνο μια ματιά ή ένα άγγιγμα της. Σε προλαβαίνω, δεν είμαι ρομαντικός και ούτε πρόκειται να φορέσω αυτό τον ρόλο. Φίλε μου,αυτή  η μαγική καμπύλη που διαγράφεται στα χείλη είναι ένδειξη αυτοπεποίθησης και σεξαπίλ. Κάτσε και σκέψου τα άτομα που δεν σου έχουν χαρίσει ποτέ το χαμόγελο τους και αναλογίσου τι είναι και πως πορεύονται στην ζωή τους. Τώρα σκέψου απλά πόσες φορές το χάρισες εσύ.

gelio

Σ’ αυτή τη ζωή υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων,οι «Givers» και οι «Takers» . Η πρώτη κατηγορία που χαρακτηρίζεται από δοτικότητα οπλίζεται με το χαμόγελο της αισιοδοξίας, ώστε να εξισορροπήσει το οποιοδήποτε κενό έχασε, δίνοντας το οτιδήποτε στους τριγύρω του. Το οξύμωρο είναι πως ενώ πάντα δίνει πάντα βρίσκεται σε θέση πλεονάσματος λες και η εντροπία του συστήματος ανταμοίβει την ενέργεια αυτή. Από την άλλη υπάρχει η κατηγορία όπου έχει μάθει μόνο να δέχεται και να περιφρονεί. Η καταδίκη της πλεονεξίας σε συνδυασμό με την χαμηλή αυτοεκτίμηση δημιουργεί ένα τόσο τοξικό μίγμα όπου ναρκώνει μέχρι θανάτου τα άτομα αυτά.

Δεν ζουν παρά μόνο επιβιώνουν υπό το βάρος της κατάκτησης του ανέφικτου. Τα χρόνια περνούν και τα πρώτα σημάδια στο πρόσωπο μας είναι εμφανή όμως πρόσεξε οι ρυτίδες σου θα έπρεπε απλώς να υποδεικνύουν από πού έχουν περάσει τα χαμόγελα και όχι δάκρυα σου...

Η ζωή είναι απλή,εμείς την κάνουμε δύσκολη. Αγάπησε και ερωτεύσου την ψυχή της και προσπάθησε κάθε μέρα να την κάνεις να χαμογελά.

Άκουσε με,η  ζωή δεν είναι κάτι άλλο από μια πανέμορφη γυναίκα όπου η πιο σέξυ καμπύλη της είναι το χαμόγελο της . . .

Δημητρης Πετρουνιας , Ψυχοεκπαιδευτης Msc

ΑΠΟ ΤΟ LIKEWOMAN.GR

Post a Comment

Previous Post Next Post