ΘΥΜΙΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΣΗΜΕΡΑ


Είναι ντροπή που για άλλη μια φορά τα μέσα ενημέρωσης υποβάθμισαν για να μην πούμε εξαφάνισαν το γεγονός αυτής της λαοθάλασσας που έστειλε ένα βροντερό μήνυμα προς όλους όσους θεωρούν οτι η οικονομική κρίση και η αλλοτρίωση της παιδείας, της θρησκείας και της Ελληνικής οικογένειας έχουν φέρει πλήγμα στον κοινωνικό ιστό.Επιμέλεια άρθρου και συγκέντρωση υλικού: Νικόλαος Σαλδάρης
Για άλλη μια φορά στάλθηκε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις πως ο Ελληνικός λαός λειτουργεί όπως και πριν χιλιάδες χρόνια. Μπορεί ενίοτε να υπήρχε, εσωτερική διαμάχη ή διχόνοια αλλά σταματούσαν οι πόλεμοι για να στραφούν τα δόρατα και τα βέλη προς τον  Πέρση Παντοκράτωρα ή όποιον άλλον θεωρούσε πως θα βρει ευκαιρία να εισβάλλει στην ενδοχώρα.


Πρέπει να ένιωσαν ρίγος από αυτή την κινητοποίηση της Ελληνικής Ψυχής αυτοί που κινούν τα νήματα (και το γράφω εσκεμμένα με Κεφαλαίο) γιατί είναι μια συλλογική ψυχή αυτή που ορθώθηκε σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα.

kosmos-thessaloniki

Άνθρωποι όλων των παρατάξεων, όλων των κοινωνικών στρωμάτων, όλων των γεωγραφικών τμημάτων της χώρας μαζεύτηκαν εδώ για να δηλώσουν τη φράση:
"Αλίμονο σε όσους θεωρούν οτι πεθάναμε" 
Πηγές των διοργανωτών ανέφεραν ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν φτάσει συνολικά 1.300 πούλμαν απ' όλη την Ελλάδα.


Από το πλήθος ακούστηκαν αποδοκιμασίες για τους πολιτικούς και το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

«Ομολογία Εθνικής πίστεως», χαρακτήρισε το συλλαλητήριο, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. «Η Μακεδονία είναι Ελλάδα, η Ελλάδα είναι Μακεδονία», τόνισε.

Για παραχάραξη της ιστορίας, έκανε λόγο ο πρόεδρο της Πανποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) Χρήστος Τοπαλίδης.

«Δεν είναι τυχαίο το ό,τι λαμβάνει χώρα για την Μακεδονίας μας. Πρέπει να διατρανώσουμε την βούλησή μας να σταματήσουμε την οποιαδήποτε παραχάραξη της ιστορίας μας», ανέφερε.


«Αγωνιστικό χαιρετισμό» απηύθυνε ο παπά -Ανδρέας Κεφαλογιάννης από τα Ανώγεια της Κρήτης.«Φωνάζουμε δυνατά πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και είναι μια και αδιαπραγμάτευτη», ανέφερε.


Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «Ελλάς -Ελλάς Μακεδονία», «Όχι στη διπλή ονομασία - Όχι σε νέα προδοσία» και τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή». 

Post a Comment

Previous Post Next Post