ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΙΑΤΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΕ


Επιτέλους μπορούμε να αναστενάξουμε με ανακούφιση και εμείς που βλέπουμε τις γκουρμεδιές στο MasterChef και χρειαζόμαστε το google translate για να καταλάβουμε τι παρακολουθούμε και τι είναι αυτά τα περίεργα που τρώνε αυτοί οι τύποι.

Και εμείς που τη βγάζουμε με ένα τίμιο πιτόγυρο και τη βρίσκουμε με πίτσα και κοψίδια στην ταπεινή λαδόκολλα. Επιτέλους γιατί είχαμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι ο μέσος Έλληνας τρώει το μεσημέρι ριζότο με αχινό και φουά γκρα μαγειρεμένο σε σκεύος shabu-shabu και το βράδυ αβγό με crème fraîche, σιρόπι μύρτιλο, ξίδι και μπαχαρικά.
Επιτέλους μπήκε στο MasterChef και ένας κοινός θνητός ο οποίος μαγείρεψε ένα μπέργκερ με μια μπιφτεκάρα και ένα ψωμάκι, να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει.

Οι κριτές που τον είδαν με μισό μάτι στην αρχή λόγω της επιλογής του να κάνει κάτι σεμνό και ταπεινό και όχι μια από τις γνωστές γκουρμεδιές, όχι μόνο έγλειφαν τα δάχτυλά τους στο τέλος, αλλά του ζήτησαν και δεύτερο πιάτο.

Δείτε το μπέργκερ που τους πήρε τα μυαλά και πείτε την αλήθεια! Δεν σας έρχεται να μπείτε στην οθόνη να το κατασπαράξετε;ΑΠΟ ΤΟ MENSHOUSE

Post a Comment

Previous Post Next Post