ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει αύριο το επιβατικό κοινό, αφού οι απεργίες βάζουν... στοπ στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Αναστάτωση θα υπάρξει και στις πτήσεις, καθώς οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00.

apergia

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται τη Δευτέρα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, η χώρα. Νέα ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό καθώς ακινητοποιημένα θα είναι τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όπως ανακοίνωσαν τα Σωματεία εργαζομένων σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ, λεωφορεία και τρόλεϊ, προχωρούν σε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο.

Επιπλέον, λόγω της απεργίας, δεν θα ισχύσει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κανονικά θα εκτελούνται τα δρομολόγια στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας και τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Λόγω της τρίωρης στάσης εργασίας που έχουν εξαγγείλει για την ίδια ημέρα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς το ελληνικό αεροδρόμιο, μεταξύ 12 το μεσημέρι και 3 το απόγευμα, ενώ θα υπάρξουν και τροποποιήσεις των ωρών πτήσεων.

Συγκεκριμένα, η Αegean και η Olympic Air, αναγκάζονται να τροποποιήσουν την ώρα αναχώρησης σε 28 σκέλη πτήσεων εξωτερικού και 20 σκέλη πτήσεων εσωτερικού, ενώ ακυρώνουν 13 σκέλη πτήσεων εσωτερικού.

Στάση εργασίας από τις 12:00 έως τη λήξη του ωραρίου εξήγγειλε η ΑΔΕΔΥ, η οποία θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση πλατεία Κλαυθμώνος στις 12:30μμ και πορεία προς τη Βουλή. Τις ίδιες ώρες στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Post a Comment

Previous Post Next Post