Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ

Μερικές φορές η δύναμη της ψυχής κάποιου που η μοίρα τον χτύπησε, είναι τέτοια που αποδεικνύει οτι άσχετα από ότι έχεις, αυτό που κάνει τη διαφορά, είναι το πόση πίστη και προσήλωση έχεις σε αυτά που θέλεις να αποκτήσεις.


masterchef2
Μάριος Βραχάτης Διαγωνιζόμενος στο Masterchef
Ο 30χρονος Μάριος Βραχάτης θέλησε να διεκδικήσει την ποδιά του MasterChef φτιάχνοντας ένα λαχταριστό burger προβατίνας για τους τρεις κριτές.

«Θέλω να αποδείξω στον εαυτό μου και στους άλλους ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω στη ζωή» είπε ο Μάριος ο οποίος παρά την αστοχία του με τα τσιπς πατάτας κατάφερε να κερδίσει την ποδιά του MasterChef. 
Εκείνο που κέρδισε τους κριτές, αλλά και τους τηλεθεατές, η ζεστασιά του, η ευγένεια του, το πείσμα του, αλλά και η επιμονή του να βλέπει τα πράγματα θετικά παρόλο που στη ζωή του τα πράγματα δεν του ήρθαν εύκολα.

Εκτιμώ κάποιους ανθρώπους που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Θέλω να τους κάνω υπερήφανους. Είναι οι οικογένεια μου στο μοναστήρι, οι καλόγριες με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Τις εκτιμώ και θέλω να τις βγάλω ασπροπρόσωπες, όπως κι εκείνες με βοήθησαν να βγάλω τη σχολή μου, γιατί δεν θα το έκανα, γιατί είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Μια τετραετία έμενα στο δρόμο μέχρι να πάρω τα πάνω μου και να είμαι καλύτερα» είπε ο Μάριος, που προκάλεσε την έκπληξη, αλλά και την συγκίνηση των τριών κριτών του MasterChef που θαύμασαν το θάρρος του και τη δύναμη του.

«Δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να βγάλω σχολή λόγω οικονομικών προβλημάτων γιατί έχω μεγαλώσει μόνος μου από 8 χρονών. Έτυχε να μείνω και στο δρόμο, αλλά όλα καλά!

Η αγωνία του Μάριου ήταν μεγάλη πριν την απόφαση των κριτών, αλλά η χαρά του ακόμα μεγαλύτερη όταν πήρε την πολυπόθητη ποδιά του MasterChef. Τέτοια που, μόλις του την φόρεσαν, την φίλησε, ενώ τα μάτια του δεν σταμάτησαν να δακρύζουν από συγκίνηση.THE CALLER

Post a Comment

Previous Post Next Post