ΜΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

las-vegas-victim

Με άρπαξε στα χέρια του και με πήρε, προσπαθώντας να με απομακρύνει από τον χαλασμό. Ξαφνικά τον είδα να χάνει την ισορροπία του και να σβήνει έχοντας δεχτεί μια σφαίρα στην πλάτη. Αν δεν ήταν αυτός, ίσως αυτή τη στιγμή να ήμουν εγώ στη θέση του.

Αυτά δήλωσε η Heather Melton η οποία σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία του 29χρονου συζύγου της Sonny, ο οποίος έπεσε νεκρός προσπαθώντας να την προστατεύσει.

Ο Sonny Melton ήταν από τα πρώτα θύματα των τυφλών πυρών σε συναυλία κοντά στο ξενοδοχείο Mandalay, στη διάρκεια του φεστιβάλ Route 91 Harvest.

Η Heather επιβίωσε καθώς ο άνδρας της την προστάτευσε από τις σφαίρες. «Μου έσωσε τη ζωή. Με άρπαξε και άρχισε να τρέχει και τότε ένιωσα να δέχεται σφαίρα στην πλάτη» δήλωσε στην εφημερίδα Mirror. «Θέλω όλοι να μάθουν πόσο καλόκαρδος άνθρωπος ήταν… αλλά αυτή τη στιγμή μετά βίας ανασαίνω».

lasvegas-terror
Σκηνή πανικού από το βράδυ της επίθεσης


Το ζευγάρι ζούσε στο Τένεσι όπου ο Melton εργαζόταν ως νοσοκόμος στα Επείγοντα του Henry County Medical Center. Η γυναίκα του είναι χειρουργός και εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο.

Post a Comment

Previous Post Next Post