ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ - ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ


Οι ελεύθεροι σκοπευτές είναι ένα κομμάτι του Ελληνικού Στρατού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες αποστολές.

Ο Ελεύθερος σκοπευτής είναι ένας ειδικά εκπαιδευμένος επίλεκτος σκοπευτής, ο οποίος επιχειρεί πίσω από τις γραμμές του εχθρού, μόνος ή ανά ζεύγος, ή με μια ομάδα ελεύθερων σκοπευτών διατηρώντας στενή οπτική επαφή με τον εχθρό, βάλλοντας εναντίον στόχων από κρυμμένες θέσεις και αποστάσεις που υπερβαίνουν τις ικανότητες ανίχνευσής τους από το προσωπικό του εχθρού.

Ο όρος «ελεύθερος» αφορά στην αυτονομία του ως προς την υπαγωγή του σε κάποιον τακτικό σχηματισμό, μονάδα κλπ. δρώντας ανεξάρτητα.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ελεύθερου σκοπευτή είναι ότι πλησιάζει τον εχθρό χωρίς να γίνει αντιληπτή η παρουσία του με χρήση καμουφλάζ, χρησιμοποιεί μια σφαίρα ανά στόχο, βάλλει κατά του στόχου από μεγάλη απόσταση και αποσύρεται χωρίς να τον δουν.

Μπορεί να δράσει κατά συγκεκριμένου στόχου με σκοπό να εκτελέσει μια αποστολή (target elimination) ή να λειτουργήσει υποστηρικτικά σε μια ομάδα από μεγάλη απόσταση. Οι δυνατότητες κάλυψης που αναπτύσσουν είναι μοναδικές, κάτι που τους καθιστά κυριολεκτικά αθέατους .

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ EPLIROFORIA

Post a Comment

Previous Post Next Post