Η NOKIA ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ KAI H GOOGLE ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΑΥΤΟΗ επιστροφή της Nokia στην αγορά των smartphones το 2017 επιβεβαιώθηκε και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά σίγουρα πρέπει να γίνει πολύ καλή δουλειά για να αποκτήσει και πάλι την αίγλη του παρελθόντος.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό το αγοραστικό κοινό να περιμένει με επιφύλαξη τις νέες συσκευές, ωστόσο, έχουμε μια πρώτη ευχάριστη είδηση που δείχνει βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για την ακρίβεια, ο πρόεδρος της HMD (θα διαχειρίζεται το brand της Nokia), Florian Seiche, και ο CEO, Arto Nummela, αποκάλυψαν ότι η Google συμμετέχει πολύ ενεργά στην κατασκευή των επερχόμενων Nokia smartphones και στόχος τους είναι να δημιουργήσουν συσκευές που θα μείνουν πιστές στην πολιτική της εταιρείας για απλότητα, ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία και ποιότητα σε συνδυασμό με κορυφαίο σχεδιασμό.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε τι ποσοστό έχει βάλει το χεράκι της η Google και αν όντως θα έχουμε έναν νέο μεγάλο παίκτη στην αγορά από το 2017.

Post a Comment

Previous Post Next Post