ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ GRAHAM - ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΑ

LindseyGraham

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η αντιπαράθεση των νεοσυντηρητικών «γερακιών» της Ουάσινγκτον με την Ρωσία, καθώς ο γερουσιαστής Lindsey Graham μίλησε ταπεινωτικά και προσβλητικά κατά της Ρωσίας και του Β. Πούτιν, λέγοντας μάλιστα πως… οι ΗΠΑ πρέπει να χτυπήσουν την Ρωσία και μάλιστα σκληρά!

Ο γερουσιαστής δήλωσε πως ο λογαριασμός του κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, έπεσε « θύμα» χάκερς» και κατηγόρησε χωρίς αποδείξεις βέβαια την Ρωσία.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:
Θα πρέπει να δείξουμε και να ενημερώσουμε την Ρωσία με σαφήνεια, πως δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει στην εκλογική διαδικασία. Θα σας χτυπήσουμε και μάλιστα σκληρά. Εχω σκοπό να αναλάβω πρωτοβουλίες, ούτως ώστε στην διακομματική επιτροπή να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Ρωσίας και κατά του Β. Πούτιν, όχι μόνο για την εμπλοκή του στις εκλογές αλλά και και για την αποσταθεροποίηση της δημοκρατίας σε όλον το κόσμο, που συμβαίνει εξαιτίας των πραξεών του.

Όπως όλα δείχνουν οι νεοσυντηρητικοί θέλουν να πάνε στα άκρα την κόντρα με την Ρωσία. Πολλοί από αυτούς που έχουν εξουσίες στην Ουάσινγκτον έχουν χάσει πλέον τον ύπνο τους, διότι ο Τραμπ θέλει να δημιουργήσει νέες σχέσεις με την Ρωσία του Β. Πούτιν.

PENTAPOSTAGMA.GR

Post a Comment

Previous Post Next Post