ΗΛΙΘΙΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΕΘΑ


Πρόσφατες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ αφορούσαν τις δηλώσεις του Ερντογαν σχετικά με τις γκρίζες ζώνες και τις βραχονησίδες.
Συγκεκριμένα δήλωσε από το φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης
Αν ο κ. Ερντογάν θέλει να καταργήσει τη Συνθήκη της Λωζάννης θα επιστρέψουν στη Συνθήκη των Σεβρών

Εδωσε έμφαση στο γεγονός οτι δεν θα δεχτούμε προκλήσεις και αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν την ιστορία μας αλλά και το διεθνές δίκαιο.

«Από κει και πέρα, θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι πως οι συνεχείς απώλειες που έχουν οι τουρκικές δυνάμεις, η πλήρης αποδυνάμωσή τους μετά το πραξικόπημα, οι συνεχείς ήττες που υπάρχουν στη Συρία, τους έχουν οδηγήσει σε φαύλες δηλώσεις, οι οποίες το μόνο που καταφέρνουν είναι να ηρεμήσουν το εσωτερικό κλίμα απέχθειας του λαού της Τουρκίας προς την Κυβέρνηση.

Θα πρέπει, λοιπόν, να καταλάβει πως δεν μπορεί να συνεχίσει, για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης, να προκαλεί τη διεθνή κοινή γνώμη, τη Συμμαχία, αλλά και την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Και αυτό αφορά όχι μόνο την Τουρκία, αλλά και την Αλβανία. Οι τελευταίες δηλώσεις του κ. Ράμα, οι ανιστόρητες δηλώσεις, θα πρέπει να μας ξαναφέρουν στη μνήμη ότι γι’ αυτούς τους οποίους μιλάει, ήταν οι συνεργάτες των ναζί. Ήταν αυτοί που ήταν με τη μεριά των ηττημένων στον πόλεμο. Δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους προκλήσεις, δεν θα δεχτούμε τέτοιου είδους αναφορές, οι οποίες προσβάλλουν και την ιστορία και το διεθνές δίκαιο

Post a Comment

Previous Post Next Post