ΑΦΓΑΝΟΣ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το λαμπερό χαμόγελο της Maria Ladenburger η οποία πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε κέντρο προσφύγων, έσβησε μετά από την επίθεση που δέχτηκε.Βρέθηκε νεκρή στο Φράιμπουργκ.


Η νεαρή Maria επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα μονοπάτι.

Ο δράστης την βίασε, την έπνιξε και στη συνέχεια πέταξε το άψυχο σώμα της στον ποταμό Dreisam. Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στις 16 Οκτωβρίου αλλά αποκαλύψεις για την υπόθεση δόθηκαν στον Τύπο μετά τη σύλληψη του δράστη την περασμένη Παρασκευή.

Η Maria Ladenburger εργαζόταν εθελοντικά σε καταυλισμό προσφύγων και σπούδαζε ιατρική σε πανεπιστήμιο της πόλης Freiburg. Ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν γνώριζε τον δολοφόνο από το χώρο που εργαζόταν ή οφείλεται σε μια μοιραία συγκυρία.. Η Maria ήταν κόρη του Dr. Clemens Ladenburger, ο οποίος είναι  δικηγόρος και νομικός σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Οι αρχές οδηγήθηκαν στον δολοφόνο μετά από εύρημα που περιείχε το DNA του δράστη. Αυτός βρέθηκε και ανακρίθηκε. Μετά από λίγο ομολόγησε την ενοχή του για την δολοφονία της κοπέλας.

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

Post a Comment

Previous Post Next Post