ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ - ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Καλαμάτας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο μια 35χρονη γυναίκα στους Γαργαλιάνους του Δήμου Τριφυλίας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί νεκρή με τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών ηλικίας ενός ως δέκα χρόνων, είχε πάει με τον σύζυγό της για ελαιοσυγκομιδή σε διαφορετικά σημεία στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνοι – Λεύκης. Ο άντρας της την αναζήτησε γύρω στις 7.30 το πρωί και την βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού με το κεφάλι της πλημμυρισμένο στο αίμα.

Σοκαρισμένος ειδοποίησε την Αστυνομία και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από την περιοχή και την Καλαμάτα. Από την αυτοψία προκύπτει ότι η 35χρονη έφερε δυο τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι, ίσως όμως να πρόκειται για διαμπερές τραύμα από τον ίδιο πυροβολισμό. Το όπλο δεν βρίσκεται σε ορατό σημείο και δεν είναι δυνατό να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί αν βρίσκεται κάτω από τη σορό, αφού δεν μπορούν να τη μετακινήσουν πριν φτάσει στην περιοχή ο ιατροδικαστής που κλήθηκε.

NEWS BY

Post a Comment

Previous Post Next Post