ΟΙ ΝΑΤΟΪΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Μέσα σε μια κατάσταση κρίσης όπου ο λαός έχει κουραστεί από τη φτωχοποίηση και τις κακουχίες θεωρεί η Διεθνής κοινότητα οτι θα έχουν πληγεί οι υποδομές και το φρόνημα βάναυσα. Αντί αυτού παρατηρούν στις Ενοπλες δυνάμεις μια φοβερή κούρσα επιτυχιών και ανύψωσης του επιπέδου των οπλιτών και των αξιωματικών.

Τώρα οι Νατοϊκοί επιστρατεύουν χαμηλόβαθμους Αξιωματικούς που δεν κινούν τις υποψίες αλλά καταγράφουν τα πάντα …Πρόκειται για πανέξυπνους επαγγελματίες, με γνώσεις Στρατηγικής που πιάνουν τον παλμό του Μαχητή !


Το φοβερό που συνέβη με το Υποβρύχιο Πιπίνος (S-121), Type-214AIP το οποίο κινήθηκε απαρατήρητο και έπληξε εικονικά 2 φορές το υπερσύγχρονο Βρετανικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο χωρίς να γίνει αντιληπτό από τα συστήματα. Κατά το debriefing της άσκησης Dynamic Manta 2016 ο κυβερνήτης του υποβρυχίου  Πλωτάρχης Νικόλαος Μαμουνάς ΠΝ μπήκε στην αίθουσα καταχειροκροτούμενος από συναδέλφους αποστολών άλλων χωρών, παρουσία Ναυάρχων και Διοικητών.

Στις Ασκήσεις ΣΑΡΙΣΑ 2016 και ΠΑΡΜΕΡΝΙΩΝ 2016 ….οι Νατοϊκοί,.Ισραηλινοί και Βαλκάνιοι έτριβαν τα μάτια τους με τη δυναμικότητα των Ελλήνων Μαχητών!


(Ανέφεραν δε σχετικά στην Αναφορά τους …Τίποτε δεν τους έκανε να λυγίσουν ακόμη και η πτώση του Ελικοπτέρου Απάτσι την προηγουμένη της Ασκήσεως ) σημείωνε χαρακτηριστικά Ισραηλινός Αξιωματικός για τους Χειριστές των Απάτσι !


Κάποιοι άσπονδοι Φίλοι μας Αξιωματικοί που βρέθηκαν στις ασκήσεις αναρωτιούνται αν οι Έλληνες Μαχητές κοιμούνται με το ένα μάτι ανοιχτό και έχουν τόση ενέργεια και τέτοια ετοιμότητα …Όλα είναι πιθανά !


με πληροφορίες από το Greek National Pride


Post a Comment

Previous Post Next Post