ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥ - ΕΚΔΙΚΗΣΗ;


Σε εκδίκηση για το θάνατο του Ρώσου πρέσβη φαίνεται ότι αποδίδεται ο θάνατος ανώτερου αξιωματούχου του ΝΑΤΟ στο Λουξεμβούργο, του Yves Chandelon, ο οποίος ζούσε στη Lens, κοντά στο Tournai. Ο αξιωματούχος βρέθηκε νεκρός στο Andenne με μια σφαίρα στο κεφάλι.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν δηλώσεις της Ρωσικής ηγεσίας, του Β.Πούτιν, του Σ.Λαβρόφ και του ΥΠΑΜ, Σ.Σοιγκού, που αθωώνουν την Τουρκία για όλα και δείχνουν τις ΗΠΑ πίσω από την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη.

Οι εξελίξεις στο δίπολο Ρωσίας-ΗΠΑ ή καλύτερα της ομάδας του Μ.Ομπάμα που επιζητεί πόλεμο με τη Ρωσία με κάθε τρόπο είναι καταιγιστικές τα τελευταία 24ωρα.

Η αυτοψία του ΝΑΤΟϊκού αξιωματούχου που διενεργήθηκε έδειξε ότι η οικογένεια του δεν αποδέχεται την θεωρία της «αυτοκτονίας» που της «πάσαραν» καθώς δεν είχε εχθρούς και δεν είχε απειληθεί, τουλάχιστον φανερά…

Όμως ο ΝΑΤΟϊκός αξιωματούχος είχε δηλωμένα τρία όπλα και βρέθηκε με ένα…τέταρτο που κρατούσε στο διαμέρισμα του. Προφανώς δεν ήταν απλά ένας αξιωματούχος αλλά υψηλόβαθμος πράκτορας των Αμερικανικών μυστικών Υπηρεσιών.

Αυτό αποκάλυψε ο εισαγγελέας King Vincent Macq.
Ταυτόχρονα σε μια εξέλιξη που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, αθώωσε την Τουρκία για την δολοφονία του Ρώσου Πρέσβη και για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24.
Πλέον ανοιχτά σύσσωμο το Κρεμλίνο κατηγορεί το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ…
Ο Β.Πούτιν τόνισε ότι αν και ήταν σκεπτικός για την κατάρριψη του Su-24 σχετικά με την Τουρκία, πλέον δεν είναι.

Η γνώμη μου άλλαξε μετά την δολοφονία του Α.Καρλόφ
 είπε σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου.

Ημουν σκεπτικός για τις τουρκικές απολογίες ότι το μαχητικό μας καταρρίφθηκε χωρίς την έγκριση της Τουρκικής ηγεσίας αλλά τώρα μετά το φόνο του Πρέσβη μας, πιστεύω ότι αυτό ήταν πιθανόν

είπε ο Ρώσος ηγέτης.
«Ξεκάθαρα ήταν μια επίθεση προς την Ρωσία και τις ρωσοτουρκικές σχέσεις».

«Υπάρχουν γεγονότα που δείχνουν την διείσδυση στοιχείων που θέλουν να καταστρέψουν τις ρωσοτουρκικές σχέσεις» είπε ο πρόεδρος της Ρωσίας.


Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία Αντρέι Καρλόφ, στη Μόσχα βρέθηκε νεκρός με μία σφαίρα στο κεφάλι ένας άλλος Ρώσος διπλωμάτης υπό μυστηριώδες συνθήκες.

Το πτώμα του Πετρ Πολσίκοφ εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Μόσχας «Balaklavsky Prospekt».

O Ρώσος διπλωμάτης πυροβολήθηκε και υπέκυψε στα τραύματά του. Στο μπάνιο του 56χρονου άνδρα και συγκεκριμένα κάτω από το νεροχύτη, βρέθηκε ένα όπλο…

PENTAPOSTAGMA.GR

Post a Comment

Previous Post Next Post