ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ
Έχει ειπωθεί όποιος ελέγχει τον αέρα ελέγχει και τον κόσμο - και ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σίγουρο οτι κάνει τα αδύνατα δυνατά για να το πετύχει.
Η Ρωσία σχεδιάζει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος που μπορεί να χτυπήσει στόχους από το διάστημα με πυρηνικούς πυραύλους.
Πετώντας σε πέντε φορές την ταχύτητα του ήχου, το βομβαρδιστικό αυτό θα είναι σε θέση να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη σε λιγότερο από δύο ώρες.

Θα είναι πλήρως λειτουργικό πριν το 2020, σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Alexei Solodovnikov, ο οποίος είναι υπεύθυνος για το έργο αυτό.

Είπε:
Αυτό θα είναι ένα στρατηγικό αεροσκάφος. Θα πετάξει στο διάστημα, προκειμένου να χτυπήσει, με τη χρήση πυρηνικών βομβών, και στη συνέχεια θα επιστρέψει στο αεροδρόμιο. 

Ο κινητήρας της δοκιμής για το βομβαρδιστικό  PAK-DA αναμένεται να παρουσιαστεί  στο Διεθνές Στρατιωτικό  Φόρουμ.

Ο υπεύθυνος του προγράμματος δήλωσε οτι ο κινητήρας του έχει κατασκευαστεί και έχει δοκιμαστεί με πλήρη επιτυχία. Το αεροσκάφος αυτό θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σαν συμβατικό αεροσκάφος περιπολώντας τον εναέριο χώρο της Ρωσίας. Αν διαταχθεί θα κάνει χρήση ειδικής προώθησης και θα βγει στο διάστημα με ταχύτητα που αγγίζει τα 11.000 χλμ/ώρα και θα κατευθυνθεί στον στόχο τον οποίον θα πλήξει με πυρηνικά.

Το φοβερό της υπόθεσης είναι η αυτονομία του αφού θα έχει τη δυνατότητα από τη στιγμή της απογείωσης να χτυπήσει οπουδήποτε στον πλανήτη και να επιστρέψει στη βάση του.


Το Ρωσικό Υπουργείο Αμυνας δηλώνει επίσημα οτι το αεροσκάφος πηγαίνει κατευθείαν για τη γραμμή παραγωγής οπότε πολύ σύντομα θα το δούμε στους αιθέρες.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ EPLIROFORIA

Post a Comment

Previous Post Next Post