ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΙΡΙΔΑΣ ΤΟ ΝΕΟ LG G6Ο αντικαταστάτης του LG G5, το μοντέλο G6 που θα κάνει σύντομα την επίσημη εμφάνισή του εκτιμάται ότι θα έχει τεχνολογία αναγνώρισης ίριδας του ματιού.

Το LG G6 εκτιμάται ότι θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Mobile World Congress, στη Βαρκελώνη, τον Φεβρουάριο του 2017 και δεν θα έχει πλέον αρθρωτό χαρακτήρα, όπως είχε ο προκάτοχός του. Μία από τις τεχνολογίες που θα φέρει και θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού θα είναι η δυνατότητα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού, για το ασφαλές ξεκλείδωμα από τον ιδιοκτήτη του. Παράλληλα, λόγω και του γεγονότος ότι θα υπάρχει το iris scanner, το LG G6 θα υποστηρίζει και ασφαλείς mobile συναλλαγές.

Ο μεγάλος ανταγωνιστής της LG, η Samsung, είχε παρουσιάσει την τεχνολογία του iris scanner στο Galaxy Note 7, αλλά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην μπαταρία του την ανάγκασαν να το αποσύρει από την κυκλοφορία. Με το G6, η LG φαίνεται να θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το κενό και να προσφέρει εγκαίρως, τη δική της πρόταση με τέτοια τεχνολογία. Για τις mobile συναλλαγές, η LG φέρεται να προτιμά την τεχνολογία Magnetic Secure Transmission (MST) και όχι το Near Field Communication (NFC), προκειμένου να μπορεί το smartphone να λειτουργεί ως κάρτα συναλλαγών.

Για τα άλλα τεχνικά στοιχεία του LG G6 αναφέρεται ότι θα υπάρχει επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 835, με χρονισμό στα 3.0 GHz, μνήμη RAM 6 GB και λειτουργικό σύστημα Android 7.1.

Post a Comment

Previous Post Next Post