ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ CBS - ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ISIS (ΒΙΝΤΕΟ)

CBS

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε δώσει στο CBS o Ντόναλντ Τράμπ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας λόγια που μέχρι τώρα κανένας δεν τολμούσε να παραδεχτεί δημοσίως.

Το να στείλουμε χερσαίες δυνάμεις στη Συρία είναι δύσκολο να το πω γιατί η Συρία είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση. Βλέπω τη Ρωσία που χτυπάει τους Τζιχαντιστές και μου αρέσει αυτό.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι πιστεύει σχετικά με το γεγονός οτι η Ρωσία χτυπάει τις ομάδες που υποστηρίζουν οι ΗΠΑ αυτός απαντάει ...

Δεν ξέρω γιατί τους υποστηρίζουμε, δεν ξέρουμε καν ποιες είναι αυτές οι ομάδες. Μου λένε οι Στρατηγοί οτι δίνουμε δισεκατομμύρια δολλάρια σε όπλα, χωρίς να γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί.

Παρακάτω τον ρωτούν αν θέλει να πείσει τον Πούτιν να πει στον Ασαντ να παραιτηθεί και αυτός απαντάει οτι θα επέλθει το χάος. Διώξαμε τον Καντάφι και γίνονται χειρότερα πράγματα τώρα στη Λιβύη, ρίξαμε τον Σαντάμ και έκαναν εκεί αρχηγείο οι τρομοκράτες.

Ηταν ένα λάθος η εμπλοκή μας στη μέση Ανατολή. Οι πολιτικοί αυτοί που διώχθηκαν δεν ήταν παιδάκια, όμως με αυτές τις ενέργειες μας σπάσαμε ένα τείχος και ξεχύθηκε μια ολοκληρωτική αποσταθεροποίηση στην περιοχή

Δείτε το μεταφρασμένο βίντεο από την συνέντευξη του Ντοναλντ Τραμπ


Post a Comment

Previous Post Next Post