ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ


Αλλαγή κυβέρνησης άμεσα ζητεί η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι δεν είναι σίγουρη ότι έρχεται τέταρτο μνημόνιο καθώς όπως εκτίμησε «είναι χειρότερα τα πράγματα, θα μας διώξουν».

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5 κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το μόνο που έχει προχωρήσει στις ιδιωτικοποιήσεις είναι ό,τι ξεκίνησε επί Ν.Δ., δεν έχει δώσει λύση στα κόκκινα δάνεια και κατά συνέπεια «δεν έχετε μπορέσει να προχωρήσετε σε λύση του θέματος των τραπεζών και έχετε αφήσει και δυό από τις 4 συστημικές τράπεζες, χωρίς ηγεσία επί έξι μήνες».

Για το τέταρτο μνημόνιο τόνισε ότι «δεν είμαι καθόλου βεβαία ότι θα μας δώσουν άλλο μνημόνιο, είναι χειρότερα τα πράγματα, θα μας διώξουν, θα γίνει δηλαδή το χατίρι του Σόιμπλε, παιδιά μου πάρτε και μερικά λεφτά και βγεστε έξω από το ευρώ».

δεν είμαι καθόλου βεβαία ότι θα μας δώσουν άλλο μνημόνιο, είναι χειρότερα τα πράγματα, θα μας διώξουν, θα γίνει δηλαδή το χατίρι του Σόιμπλε, παιδιά μου πάρτε και μερικά λεφτά και βγεστε έξω από το ευρώ


Post a Comment

Previous Post Next Post