ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΣΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟΚύκλωμα προαγωγών και σωματεμπορίας γυναικών εξάρθρωσαν την νύχτα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και έφοδο σε μπαρ του Βόλου, όπου συνέλαβαν τέσσερα άτομα, τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Οι συλληφθέντες προσλάμβαναν φτωχές αλλοδαπές στο μπαρ και τις δήλωναν ως σερβιτόρες, ενώ στην πραγματικότητα τις ανάγκαζαν να κρατούν συντροφιά στους θαμώνες και να τους παρέχουν σεξουαλική ικανοποίηση.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 48, 51 και 68 ετών οι άνδρες και 56 ετών η γυναίκα, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την προσωπική και οικονομική κατάσταση των αλλοδαπών γυναικών, τις ανάγκαζαν να εκδίδονται, έναντι χρηματικής αμοιβής, με πελάτες του καταστήματος, είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αυτού, είτε σε άλλους χώρους.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 20.000 ευρώ.

Όταν έγινε την νύχτα η αστυνομική επιχείρηση στο μπαρ, εντοπίστηκαν δύο αλλοδαπές γυναίκες, μία από την Αλβανία και μία από την Βουλγαρία, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας για τα εκδιδόμενα επ’ αμοιβή πρόσωπα.
Επίσης, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του μπαρ, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, δύο τετράδια ιδιόχειρων σημειώσεων, ένα γκλοπ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, με σκοπό τη διάπραξη του αδικήματος της σωματεμπορίας, καθώς και για παράβαση του νόμου για τα όπλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.


Post a Comment

Previous Post Next Post