ΦΩΤΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ


Δύο νεκροί και δύο σοβαρά τραυματισμένοι είναι ο απολογισμός από έκρηξη, πιθανά φιάλης υγραερίου, στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια της Μυτιλήνης.

Από την έκρηξη έχουν σκοτωθεί μία γυναίκα και ένα παιδί, ενώ σοβαρά εγκαύματα έχουν υποστεί άλλη μια γυναίκα και ένα παιδί.

Η φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης κατακαίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Δεκάδες πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης «Βοστάνειο» αγωνιώντας για την πορεία της υγείας των ανθρώπων που έχουν τραυματιστεί σοβαρά από την έκρηξη που προκλήθηκε από σόμπα υγραερίου ή από γκαζάκι.

Οπως αναφέρει το emprosnet, δυστυχώς κατέληξε στο νοσοκομείο πριν από λίγη ώρα μία γυναίκα που βρισκόταν στη σκηνή που τυλίχτηκε στις φλόγες από την έκρηξη αλλά και ένα μικρό παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης υπάρχουν δεκάδες μετανάστες –ως αυτόπτες μάρτυρες- άνθρωποι της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες αλλά και αστυνομικές δυνάμεις και κατά πληροφορίες έχει δοθεί εντολή για να σπεύσει ντακότα να μεταφέρει στην Αθήνα τους υπόλοιπους σοβαρά τραυματίες, ο αριθμός των οποίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός!

Στη Μόρια τώρα, η αναστάτωση είναι μεγάλη καθώς πολλοί μετανάστες δεν έχουν καταλάβει το τι ακριβώς έχει γίνει από την έκρηξη και μετά και πολλοί μάλιστα έχουν βγει εκτός του κέντρου.

Post a Comment

Previous Post Next Post