ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΕνα εξαιρετικό βίντεο που συγκινεί γιατί ασχολείται με το ανθρώπινο δυναμικό. Ολους αυτούς που δίνουν τον εαυτό τους όταν χρειαστεί, ακόμα και σε καιρό ειρήνης για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο. Αυτούς που σε καιρό πολέμου θα αποτρέψουν με λύσσα τον εχθρό.

Οι άνθρωποι του Στρατού μας συστήνονται! Σ΄ ένα εξαιρετικό βίντεο του ΓΕΣ που δημιούργησαν οι “καλλιτέχνες” της Κινηματογραφίας Στρατού, για πρώτη φορά στελέχη του Στρατού Ξηράς μας παρουσιάζονται μ΄ ένα όπλο που το ΄χουμε όλοι μας ανάγκη: ένα χαμόγελο αισιοδοξίας που νικά τον χειρότερο εχθρό της καθημερινότητάς μας. Τη μιζέρια…

Νέοι και νέες του Στρατού μιλούν μπροστά στην κάμερα και λένε με απλά λόγια, γιατί επέλεξαν να υπηρετήσουν τη πατρίδα και τι αυτή η υπηρεσία τους προσφέρει. ‘Ολα αυτά με αισιοδοξία και κέφι. Νέες και νέοι που δεν είναι έτοιμοι να νικήσουν μόνο τον εχθρό, αλλά έχουν νικήσει ήδη την απαισιοδοξία. Δεν πληρώνονται καλά, δεν έχουν ανέσεις στη ζωή τους και πολύ συχνά αισθάνονται ότι η Πολιτεία τους έχει στη γωνία. Αλλά παρόλα αυτά αισθάνονται ικανοποιημένοι που κάνουν αυτό που τους αρέσει. Μέσα απ΄αυτό προσφέρουν σ΄ όλους μας και είναι αυτό το συναίσθημα που προκαλεί το αυθόρμητο χαμόγελο που θα δείτε στο βίντεο του ΓΕΣ.

Πραγματικά μια κίνηση που μας ξάφνιασε ευχάριστα, σε έναν καιρό που κάθε τι Εθνικό κάθε τι που μπορεί να σε κάνει περήφανο κλείνεται στα συρτάρια. 
EPLIROFORIA

Post a Comment

Previous Post Next Post