ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑΓράφει ο Κανέλλος Βασίλειος

Δεν μαζεύτηκαν στην Βουλή όλοι οι ατάλαντοι όπως πιστεύουμε πολλοί από εμάς.Δεν είναι δυνατόν η αφρόκρεμα των Οικονομικών επιστημών να μην μπορεί να δει αυτά που καταλαβαίνει ο θαμώνας του καφενείου. Δεν γίνεται έγκριτοι βουλευτές συνταγματολόγοι να λειτουργούν αντισυνταγματικά στο όνομα της κομματικής πειθαρχίας.  Υποδύονται τους ανίκανους για να κατηγορηθούν για ανικανότητα κι όχι για συμμετοχή σε φόνο ενός λαού εκ προμελέτης.

Το κράτος έχει μετατραπεί στο όνομα της πάταξης της φοροδιαφυγής σε έναν άνευ προηγουμένου διώκτη ο οποίος δεν αφήνει διέξοδο από πουθενά. Για την σωτηρία της χώρας διώκει την ίδια την χώρα. Γιατί τι είναι η Ελλάδα αν όχι οι Ελληνες. Ποιος ο λόγος να ζήσει η Ελλάδα αν πεθάνουν οι Ελληνες.
Το πρώτο  βήμα ήταν η άρση της ιδιοκτησίας. Η αρπαγή της Ελληνικής γης από τους δικαιούχους της. Με την νέα αυτή μέθοδο αναίμακτου πολέμου, κατάφερε να πάρει την γη και την ακίνητη περιουσία από τους νόμιμους ιδιοκτήτες και να την περάσει σε άλλους αγνώστου προέλευσης. Πρώτα οι κατασχέσεις από τα κόκκινα δάνεια μετά τα ανυπόστατα χαράτσια μετά η ειδική φορολογία με κριτήρια του 2007 που οι τιμές των ακινήτων ήταν πολύ μεγαλύτερες. Ολα αυτά οδηγούν τους ιδιοκτήτες ακινήτων να πουλήσουν τις περιουσίες τους σε τιμές εξευτελιστικές. Αυτά τα παίρνουν οι τράπεζες, το κράτος, οι ξένοι και κάθε άλλος ο οποίος έχει την δυνατότητα να συγκεντρώσει την ακίνητη περιουσία και να την διαθέσει όπου θέλει.

Το άλλο μέτρο της κατάσχεσης των καταθέσεων έρχεται να χτυπήσει την αποταμίευση. Κανείς δεν θα θέλει να αφήσει χρήματα σε τραπεζικά ιδρύματα με κίνδυνο να του τα πάρουν την ώρα που δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα του ή το φαγητό των παιδιών του.
Την εργασία την διέλυσε με τα απανωτά μέτρα (δήθεν για την πάταξη της ανεργίας και της εισφοροδιαφυγής) Χτυπάει με καρτερία και μέθοδο την μια πηγή εσόδων μετά την άλλη. Χτυπάει ταυτόχρονα και τον μισθωτό και τον μικρό επιχειρηματία. Φτάνουμε λοιπόν σε ένα μοντέλο στο οποίο ο μισθωτός αμοίβεται πολύ λίγα και ο επιχειρηματίας πληρώνει πάρα πολλά. Ενδιάμεσα υπάρχει ένα μεγάλο ποσό που δεν το καρπώνεται ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Ετσι προωθεί την μαύρη εργασία και την εξαθλίωση των εργαζομένων. Το κωμικοτραγικό είναι οτι μένει ανασφάλιστος ο εργαζόμενος λόγω μαύρης εργασίας αλλά και ο εργοδότης λόγω οφειλών στο ασφαλιστικό ταμείο του. Ωστε αργά και σταθερά να καταλήξουμε σε μια διταξική φόρμουλα όπου θα έχει στην βάση τον πάμφτωχο και στην κορυφή τον πάμπλουτο. Η μεσαία τάξη δεν χωράει πουθενά σε αυτό το σχήμα και πρέπει να εξαφανιστεί άμεσα.

Κάθε σπίτι αποκτά τον άνεργο του και διασώζεται προσωρινά η κατάσταση από τους συνταξιούχους οι οποίοι γίνονται χρηματοδότες παιδιών και εγγονιών. Μέχρι να ξεκινήσει η παραπέρα συρρίκνωση της μικρής σύνταξης ώστε να δοθεί και η χαριστική βολή. Ο άνεργος αν θελήσει να δημιουργήσει μια τελευταία σανίδα σωτηρίας στην προσπάθεια του να αυτοαπασχοληθεί θα συναντήσει ένα τραγικό τείχος γραφειοκρατίας και αφού το ξεπεράσει θα μπει στα γρανάζια της υπερχρέωσης από τα ασφαλιστικά ταμεία και την εξωφρενική φορολόγηση. Πολύ γρήγορα θα καταλάβει οτι κι αυτήν την διέξοδο του την είχαν ναρκοθετήσει αλλά δεν το έβλεπε.
Οι πολιτικοί άρχοντες θα διαδέχονται ο ένας τον άλλον και θα συνεχίζουν το έργο του προηγουμένου μέχρι της τελικής πτώσης του Ελληνικού λαού. Θα επιλέγονται που και που και κάποιοι αναλώσιμοι κρίκοι του συστήματος οι οποίοι θα θυσιάζονται για να παρουσιάζεται έργο ενάντια στην διαφθορά και το σχέδιο θα συνεχίζεται.

Ο λαός θα διασπάται σε κόμματα, ομάδες, παρατάξεις, υποδιαιρέσεις ομάδων, υποκατηγορίες παρατάξεων και θα αγωνιά να τρέξει στις κάλπες και να ανεβάσει στην εξουσία αυτούς που θεωρεί σωστούς.Καλύτερα αυτούς που τον έπεισαν τα Μ.Μ.Ε. οτι είναι σωστοί και  κατάλληλοι. Αυτοί θα παραλαμβάνουν χάος και θα πράττουν το μέγιστο δυνατόν για να διορθώσουν αυτό το χάος, κάνοντας όλως τυχαίως το χάος  χειρότερο και παραδίδοντας την σκυτάλη στους επόμενους. Ο επόμενος θα θεσπίζει ακόμα  σκληρότερα μέτρα για τον λαό. Με άλλα λόγια αγαπητοί φίλοι, το Δημόσιο χρέος ιδιωτικοποιήθηκε και βαρύνει αποκλειστικά εμάς. Ερχονται ο ένας μετά τον άλλον και βιάζουν την Οικονομία την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη μπροστά στα μάτια μας και μετά τΙς εγκαταλείπουν χωρίς να αναγνωρίσουν το νώθο τους και μας το φορτώνουν να το μεγαλώσουμε εμείς. Γίναμε ανάδοχοι γονείς πολλών "μπάσταρδων" σπόρων από αλλεπάλληλους βιασμούς και πλέον δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλα νώθα. Σαν τον κούκο που αφήνει τα αυγά του σε φωλιές άλλων πουλιών και εξαφανίζεται ανέμελος γνωρίζοντας οτι ο καρπός του θα βαρύνει άλλους.

Αυτός που νοιάζεται να σώσει το σπίτι από την φωτιά χωρίς να βγάλει τους ενοίκους πρώτα από μέσα... σίγουρα ψεύδεται και έχει πονηρό σκοπό.
Αναρωτιέται λοιπόν κανείς ... μαζεύτηκε η αφρόκρεμα της ανικανότητας και μπήκε στην λίστα αναμονής για να κυβερνήσει ενώ όλοι οι έξυπνοι είναι εκτός συστήματος και συζητούν σε πηγαδάκια, σε καφενεία και σπίτια, τα λάθη και τις αστοχίες των πολιτικών; ή μήπως τελικά είμαστε όλοι εμείς τόσο ηλίθιοι που δεν είδαμε οτι έχει βγει συμβόλαιο θανάτου για τον Ελληνικό λαό και απλά διενεργούνται οι απαραίτητες προετοιμασίες για να φανεί σαν ατύχημα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Post a Comment

Previous Post Next Post